Φρέσκα τορτελίνια με κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα

ΓΕΥΣΗ 14.9.2019 | 22:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φρέσκα τορτελίνια με κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα

THESSNEWS-DESK

Λαχταριστά τορτελίνια βουτηγμένα σε κρέμα γάλακτος. Ανάμεσα στη λιωμένη παρμεζάνα εμφανίζεται το πεντανόστιμο κοτόπουλο.

Συστατικά
750 γρ. τορτελίνια
1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου
400 γρ. κρέμα γάλακτος
4 κουτ. της σούπας βούτυρο
2 κουτ. της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ζωμοί λαχανικών
1/2 ποτήρι κρασί
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος σύμφωνα με το tlife.gr
Μαρινάρεις το κοτόπουλο με μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Κόβεις το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, τετράγωνα στο σχήμα και το αφήνεις στο σκεύος για 20 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνεις 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και σοτάρεις το μαριναρισμένο κοτόπουλο μαζί με τους ζωμούς λαχανικών, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα με νερό ρίχνεις τα τορτελίνια.
Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το αφαιρείς από το τηγάνι. Στο τηγάνι, προσθέτεις 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και σοτάρεις το κρεμμύδι.
Μετά από 2 λεπτά, ρίχνεις το κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος και τα αφήνεις να βράσουν όλα στο τηγάνι.
Παράλληλα, στραγγίζεις τα μακαρόνια.
Αφού στραγγίξεις τα μακαρόνια, τα ρίχνεις ξανά στην κατσαρόλα και από πάνω ρίχνεις το μείγμα με το κοτόπουλο.
Αφού ανακατέψεις, ρίχνεις το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρεις με τριμμένη παρμεζάνα.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω