Αγέλη σκύλων τραυμάτισε σοβαρά δυο νοσηλευτές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 9.10.2019 | 16:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αγέλη σκύλων τραυμάτισε σοβαρά δυο νοσηλευτές

ΤHESSNEWS-DESK

Επίθεση δέχθηκαν δυο νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής, «Άγιος Γεώργιος», στον Διόνυσο, πολύ κοντά στο Γυμνάσιο – Λύκειο της περιοχής, από αγέλη σκύλων.

Περίπου 10 σκυλιά από τα 21 που φιλοξενεί στο σπίτι του ένας υπάλληλος του δήμου Διονύσου, βγήκαν από την αυλή και σκόρπισαν τον τρόμο σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Οι δυο νοσηλευτές τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια από τα δαγκώματα των σκύλων και χρειάστηκε να διακομιστούν στα νοσοκομεία ΚΑΤ και Αμαλία Φλέμινγκ όπου και συνεχίζουν να νοσηλεύονται έως και σήμερα.

Αμέσως μετά το συμβάν, οι άνθρωποι της δημοτικής Αρχής με εντολή του δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Τσουδερού ειδοποίησαν τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να επιληφθούν.

Μετά το πέρας της αστυνομικής επιχείρησης, με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, εντοπίστηκαν αρχικά τα σκυλιά που είχαν «δραπετεύσει» από την οικία του κατόχου τους, ενώ απομακρύνθηκαν και τα υπόλοιπα, 21 συνολικά στον αριθμό τα οποία και μεταφέρθηκαν σε χώρους φιλοξενίας.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω